Mededelingen

Wedstrijden quicklinks

Contact

Bezoekadres
Enschedese hockeyclub Prinses Wilhelmina

Maatmanweg 31
Enschede
-


Bankrekeningnummer
49.03.55.269

Postadres
Postbus 2022, 7500CA ENSCHEDE
Laatste nieuws
Op Goede Vrijdag WEL, met Pasen en in Meivakantie GEEN trainingen
15-4-2014
Op Goede Vrijdag gaan de trainingen WEL door, mede vanwege de competitie die op de volgende dag (zaterdag 19 april) gewoon plaatsvindt. Op 2e Paasdag en in de Meivakantie zijn er GEEN trainingen, uitgezonderd trainingen in de vakantie die expliciet in samenspaak met trainer/coach zijn afgesproken om door te laten gaan.

[ ..lees meer ]
D-kamp 2014! 31 mei & 1 juni
15-4-2014
Beste jongens, meisjes en ouders uit de D-jeugd,
Terug van weggeweest: het D-kamp! 
In het weekend van 31 mei en 1 juni organiseert het Jeugdbestuur een hockeykamp voor alle kinderen uit de D-jeugd van PW. Het hele weekend zal in het teken staan van hockey, plezier en nog meer hockey.
[ ..lees meer ]


Bijlage: Inschrijfformulier D-kamp.docx

Reageer (0 reacties)

Familiale
14-4-2014
F A M I L I A L E

Het gezelligste hockeytoernooi van het jaar komt er weer aan.
Op maandag 21 april (2 e Paasdag) wordt de F A M I L I A L E gehouden op PW Hockey.

De F A M I L I A L E is hèt familie-hockeytoernooi voor iedereen van jong tot oud, hockeyer of geen hockeyer. En in tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, mogen ook je buren, kennissen en vrienden meedoen!
[ ..lees meer ]


Bijlage: 2014 Inschrijfformulier Familiale.docx
VACATURES
14-4-2014
Beste leden,

Onze club kan niet zonder haar vrijwilligers. Voor en achter de schermen worden er allerlei taken uitgevoerd om te zorgen dat we met zijn allen elke week weer kunnen trainen en spelen.

Wij willen jullie vragen daar ook een steentje in bij te dragen. Momenteel zijn we dringend op zoek naar mensen die de volgende functies met ingang van het nieuwe seizoen op zich willen nemen:
[ ..lees meer ]
Hockeykampen.nl komt naar PW! 13 t/m 15 augustus 2014
31-3-2014
Hockeykampen.nl komt naar PW!


Na de fantastische kampen in 2013 komt Hockeykampen.nl dit jaar ook naar PW! Van 13 t/m 15 augustus 2014 kan je meedoen aan dit superleuke hockeykamp waar je veel zal leren door een uitdagend hockeyprogramma. Daarnaast zal er een Tophockeyer langskomen om een geweldige clinic te geven van het allerhoogste niveau. Dus wil jij in de vakantie lekker blijven hockeyen en de
[ ..lees meer ]
Trim/recreatief hockey
1-1-2014
Trimhockey
Goede voornemens?
Vroeger nog tussen de molshopen gehockeyd? Nog nooit gehockeyd maar het wel eens willen proberen? Wil je weer beginnen met hockey na een (te lange) (winter)stop? Vind je het jammer dat je zelf geen hockey ervaring of kennis van het hockeyspel hebt? Vind je het leuk om een balletje te slaan met je kinderen en geen idee hoe het spelletje werkt of weet je niet goed hoe je een stick vast moet
[ ..lees meer ]
Powered by LISA